Av Bloggen / Nyheter / 0 kommentarer

Välkommen till min blogg!

Mounir Bahri
Mounir Bahri

Hej!

Jag heter Mounir Bahri och är ägare till Stor-Stockholms lås. Eftersom jag är född och uppvuxen i Stockholm känns det extra kul att nu kunna hjälpa alla stockholmare när deras behov är som störst. För vi kan väl vara överens om att det alltid känns tryggast när man kan låsa efter sig därhemma, eller hur?

Man kan lugnt säga att det var kärlek vid första ögonkastet för mig, redan första gången jag kom ut till en klient blev jag varse att detta handlade om mer än bara att byta lås. Det var en äldre dam som blivit utsatt för ett inbrottsförsök, hon var upprörd men blev snart lugnare. Jag tyckte inte att jag gjort något speciellt men hon sa flera gånger att det nu kändes tryggt eftersom jag var där.

Jag bytte ut det förstörda låset, satte för säkerhets skull upp ett extra bleck på utsidan, och frågade om det var något mer jag kunde göra? ’Jo, jag tänkte att du kunde hjälpa mig att sätta upp min gardin men innan dess ska vi ha kaffe!’

Kaffe blev det och stången kom på plats och när jag åkte därifrån så kom jag att tänka på hur mina kompisar alltid brukade reta mig för att jag var så lugn och sävlig, kanske var det just de kvaliteterna som nu var till min fördel? Genom att vara noggrann och inte stressa blir det rätt från början vilket sparar tid, tid som gör att jag hinner med fler uppdrag, vilket i sin tur betyder fler människor som kan få hjälp när behovet är som störst. Ibland hinns det tom med en kopp kaffe också!

Följ mig här på Låsbloggen där jag kommer att berätta om vårt arbete och de människor vi möter!