Om oss

Oss kan du lita på när det gäller

I en föränderlig värld krävs snabbfotade företag med förmåga och kapacitet att hålla sig i schakt med det senaste. Vi arbetar kontinuerligt med att förstå hur dina behov förändras över tid, vi förstår att dagens teknik kan vara morgondagens fossil.

Vi som företag har funnit i branschen länge och besitter ett gäng serviceorienterade och mycket kompetenta låssmeder med lång erfarenhet inom branschen. Verksamheten har breddats från låstillverkling till att idag arbeta med moderna säkerhetslösningar för företag, stora som små, men även privatpersoner.

Vårt uppdrag

Våra ledord är Service, Kvalitet och Hållbarhet. Vi arbetar aktivt i kampen för miljön genom att återvinna förbrukat material i hopp om att bidra till en bättre morgondag. Med fokus på kvalitet och miljöfrågor hoppas vi kunna öka medvetenheten i företaget och därmed hur vi arbetar.

Vi jobbar hårt för att kunna ge dig så snabb service som möjligt. Med kunnig personal med långvarig erfarenhet i branschen och Jour-service är vi anträffbara för dig dygnet runt. Allt för att du ska kunna känna dig trygg som kund hos oss.

Miljömedvetenhet

Återvinning Banner
Vi arbetar aktivt för en bättre miljö och framtid genom återvinning och medvetenhet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Låssmed stockholm