Låstjänster & produkter

Låscylindrar

Bild av Assa låscylinder 701

Assa låscylinder 701

Med kort medbringare för utsidan av dörren. ASSA 700-serien är en serie som inte rekommenderas för nyinstallation. Den är ersatt av ASSA d12-serien.
Oval cylinder av standardtyp. Utsida. Stiftcylinder med 7 spärrelement. Borr-. dyrk- och manipulationsskyddad. För inom- och utomhusklimat.

Bild av Assa låscylinder 703

Assa låscylinder 703

Med kort medbringare för insidan av dörren. ASSA 700-serien är en gammal serie som inte rekommenderas för nyinstallation. Den är ersatt av ASSA d12-serien. Oval cylinder av standardtyp. Utsida. Stiftcylinder med 7 spärrelement.

Bild av Assa låscylinder 711

Assa låscylinder 711

Med kort medbringare för utsidan av dörren. ASSA 700-serien är en gammal serie som inte rekommenderas för nyinstallation. Den är ersatt av ASSA d12-serien. Rund cylinder av standardtyp. Utsida. Stiftcylinder med 7 spärrelement. Borr-. dyrk- och manipulationsskyddad. För inom- och utomhusklimat. Certifierad enligt SS 3522. utgåva 4.

Bild av Assa låscylinderpar 712

Assa låscylinderpar 712

Med kort medbringare för in och ut-sidan av dörren. ASSA 700-serien är en gammal serie som inte rekommenderas för nyinstallation. Den är ersatt av ASSA d12-serien. Rund cylinder av standardtyp. Utsida. Stiftcylinder med 7 spärrelement. Borr-. dyrk- och manipulationsskyddad. För inom- och utomhusklimat. Certifierad enligt SS 3522. utgåva 4.

Bild av ASSA max

ASSA max

Absolut nyckelkontroll. ASSA max-kortet fungerar som ett ägarbevis och förhindrar tillverkning av nycklar eller cylindrar utan ditt medgivande. Det finns ingen uppgift om namn eller andra personuppgifter lagrade. Garanterad anonymitet. Om kortet förloras tillverkas inga nycklar eller cylindrar. Du kan medvetet förstöra kortet om du vet att inga nycklar eller cylindrar kommer att behövas.Kortet är en värdehandling och ska förvaras som en sådan.

Bild av ASSA D12

ASSA D12

Med kort medbringare för utsidan av dörren. ASSA D12 är en patenterad cylinderserie för högfrekvent användning inom privatbostad. föreningsliv. näringsverksamhet m.m. Rekommenderas till låsning av alla typer av dörrar inom dessa verksamheter. ASSA d12 1200-serien är patentskyddad. vilket ger ett skydd mot obehörig kopiering av nycklar. Inom cylinderserien är det möjligt att kombinera två olika säkerhetsnivåer för att uppnå den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Låssmed stockholm